Nga ora 16:30 lëshohet zyrtarisht fletëarrest për Gruevskin


 Sot më datë 12.11.2018 nga ora 16:30 gjyqi ka kërkuar nga policia për gjetjen dhe privimin nga liria të Nikolla Gruevskit mëson TV Telma, transmeton Pa Censurë.

Nga Gjykata Themelore në Shkup sqarojnë se zyrtarisht është lëshuar urdhër deri të SPB-Shkup për kapjen e personit Nikolla Gruevski.

MPB-ja menjëherë pas pranimit të fletëarrestit e ka për detyrë që në kohë sa më të shkurtë të dërgojë në burg Nikolla Gruevskin.Pa Censurë