Nga mesnata shtrenjtohen derivatet e naftës

Çmimet me pakicë të derivateve të naftës sipas vendimit të Komisionit Rregullator për Energjetikë dhe në pajtim me Metodologjinë për formim të çmimeve, do të rriten për 3.12 për qind.

Baby Boo

Çmimet e benzinës EuroSuper BS –95 dhe EuroSuper BS 98 shtrenjtohen për 3.50 denarë për litër. Sipas kësaj një litër EuroSuper BS-95, do të shitet për 52.00 denarë, derisa EuroSuper BS-98 do të shitet për 54 denarë për litër.

Për 1.5 denarë shtrenjtohet edhe EuroDizeli, dhe do të shitët për 46.50 denar për litër.

Ku çmim i derivateve do të jetë në fuqi deri të hënën e ardhshme.