Nga mesnata lirohet çmimi i dizelit dhe benzinës

Sonte në mesnatë çmimi i Euro Dizelit do të ulet për 1 denarë, ndërkohë që çmimet e benzinës do të ulen për 1.50 denarë. Kështu, sipas vendimit të KRRE-së, nga mesnata një litër Euro-Dizel do të shitet me çmim prej 60 denarë për litër, ndërsa Euro-Super BS-95 do të shitët për 71 denarë për litër, Euro Super BS-98 për 73 denarë për litër, ndërkaq vajli Ekstra i Lehtë do të shitet për 62 denarë për litër.

Baby Boo