Nga e mërkura fillon procesi arsimor në vend

Pas përfundimit të takimit gati tre orësh në mes SASHK-ut dhe Qeverisë, Ministri i Arsimit Jeton Shaqiri deklaroi se është arritur marrëveshje për rritje të pagave prej 12 për qind.

Baby Boo

Shaqiri deklaroi se procesi arsimor në vend do të fillon të mërkurën.