Nga atletet tek skarpinat pa çorape, si po e ndryshojnë stilistët kryeministrin e Shqipërisë

Gazetarët dhe kameramanët u kapën në befasi teksa panë Kryeministrin Rama që doli nga dera e përparme e Parlamentit, pasi ai zakonisht del nga dera mbrapa.

Baby Boo

Gazetarët në fillim menduan se ai doli aty për të dhënë ndonjë deklaratë për mediat, por në fakt jo, Rama takoi disa deputetë dhe iku menjëherë. Por ama, për një gjë ia vleu dalja nga dera përpara e Ramës, pasi patëm mundësi ta shohim në detaje se si ishte veshur.

Kësaj here ai kishte hequr dorë nga atletet dhe në vend të tyre kishte veshur këpucë të hapura nga para dhe pa çorape, tamam si një personazh spektakli, pasarelash apo sporti.