Nga 30% e votave të numëruara në Kërçovë, prin Fatmir Dehari

Komisioni Shtetëror për Zgjedhje ka shpallur rezultatet për 30% të vendvotimeve për Komunën e Kërçovës.

Baby Boo

Nga 36 vendvotime ose 4.265 votues, për Fatmir Deharin kanë votuar 48.57%, për Aleksandar Jovanovskin 29.83%, Gjorgji Bileski 1.23% dhe Fatmir Limani 17.80%.
Sipas 101 vendvotimeve të përpunuara, kanë dalë 42.87% e votuesve ose 17.505 persona.