Nga 1 në Lori Hoxha, sa i/e pavendosur je?


Si fillim, po ju themi që Lori është shenja e peshores në horoskop dhe ka të gjitha karakteristikat e saj! E kemi fjalën për faktin që është e pavendosur, thuajse si çdo peshore tjetër që njohim.
E dini ç’bëri së fundmi? Blogeres iu mbush mendja të bënte një ndryshim në pamjen e saj sepse duket se kishte ardhur momenti (siç mendoi ajo), ndaj shkoi të bënte ca fije highlights në flokë.

Shtova ca fije më të hapura në flokë, sepse mendova se doja të isha më bjonde”- shkroi ajo, duke na treguar ngjyrën e re të flokëve.

Mirëpo, pas lyerjes pa këtë foto të vetes me look-un e vjetër, dhe sigurisht filloi të ndryshonte mendim.