Nevzat Betja: “Politika duhet të mbështetet në vlera morale”


Pas dorëheqjeve të funksionarëve në Maqedoninë e Veriut ka reaguar Nevzat Bejta nëkryetari i partisë BDI!

Bejta shkruan: “Politika duhet të mbështetet në vlera morale. Politika ashtu duhet të kuptohet.

Përgëzimet më të sinqerta për miqtë tonë, z. Ilir Hasani dhe z. Florin Besimi për dorëheqje të dhënë për shkak të tragjedisë në spitalin modular të Tetovës.

Le të jenë shembull për bartësit e pozicioneve në Institucionet publike.

#Respekt Ilir
#Respekt Florin”