NESËR TAKIM I LIDERËVE POLITIK NË KLUBIN E DEPUTETËVE

Nga Qeveria njoftojnë se kryeministri Zoran Zaev ka caktuar që takimi i liderëve politik të mbahet nesër në ora 18:00 në Klubin e deputetëve.

Baby Boo

Formati i takimit do të realizohet 1+1, gjegjësisht lideri i partisë dhe një përfaqësues i partisë politike, ndërsa të ftuara janë të gjitha partitë politike në Parlamentin e Republikës së Maqedonisë.

Restorant Lumare