Nesër pro*testohet në Shkup


Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar, se për nesër, 26.03.2021 është paralajmëruar pro*testë në Shkup.
Pro*testa do të fillojë në ora 13:30 nga Parku i Çairit, ndërkaq do të marshohet deri te Qeveria e Maqedonisë së Veriut.

Si rezultat, të bllokuara do të jenë rrugët si: “Hristijan Todorovski Karposh”, “Xhon Kenedi”, “Cvetan Dimov”, “Kërste Misirkov” dhe bulevardi “Goce Dellçev”

Baby Boo