Nesër pa ujë do të mbetet një pjesë e Shkupit


Për shkak të defektit teknik në rrugën “Orce Nikollov pn” (shatërvani në sheshin) në komunën e Qendrës, nesër nga ora 09:00, deri në sanimin e defektit, do të ketë ndërprerje të furnizimit me ujë.

Pa ujë nesër do të jenë konsumatorët e një pjese të rrugës “Orce Nikollov”, një pjesë e “Kej 13 – nëntori”, “Skopska” dhe “Nikolla Klusev”./Pacensure