Nesër ditë jo pune për të gjithë qytetarët e RMV-së


Ministria e Punës dhe Politikës Sociale njoftoi se konform Ligjit për festat, 8 Shtatori 2020 (e martë), Dita e pavarësisë është ditë jo pune për të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut.

Njëherësh, MPPS qytetarëve në shtet ua uron Ditën e pavarësisë.

Baby Boo