‘Nëse ju kishte ndaluar një fëmijë n’shesh edhe u’a kish dhënë një dhuratë, si do të kishit reaguar?’


Një eksperiment social në disa lokacione në kryeqytet tregon se si reagojnë qytetarët kur atyre u afrohet një fëmijë, ka një dhuratë dhe kërkon një përqafim.

Reagimet janë nga më të ndryshmet, për më tepër mund ta vlerësoni vetë secilën situatë.