Nëse e shihni këtë person njoftoni menjëherë Policinë


Policia e Kosovës bazuar në ligj për publikimin e fotos me shënime tjera të personit të kërkuar më Urdhëresë të Gjykatës Themelore Gjilan , me qëllim lokalizimin dhe rrjedhimisht arrestimin e tij, lëshon: Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët.

Personi i kërkuar është:
• Naser Demiri .
I lindur me 22/12/1990 në Gjilan

I dyshuari është i kërkuar për veprën Aksident trafiku me fatalitet

Policia e Kosovës kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për vendndodhjen e personit të dyshuar në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës apo të lajmërohet në stacionin më të afërt policor.
Numrat e telefonit dhe adresat elektronike kontaktuese për të kontaktuar Policinë e Kosovës:

– 192 (pa pagesë)
– 038-5080-7095 Drejtoria Rajonale Gjilan
– E-mail adresa: [email protected]