Nervozohet keq macja e Zanfina Ismailit

A e keni ditur që këngëtarja Zanfina Ismaili është adhuruese e madhe e kafshëve?
Ajo, ndër vite ka mbajtur qen e mace në shtëpi dhe vazhdon edhe më tej të ketë kafshë, në të cilat investon shumë dashuri.

Këngëtarja që është distancuar nga skena muzikore, shpesh e ngrit zërin për të drejtat e kafshëve.

E, asaj i pëlqen edhe ta zbukuroj me aksesor macen e saj të dashur, ama kësaj të fundit i shkon nerva kjo gjë.
Zanfina së fundi është pak prezente edhe në rrjete sociale. Asaj, nuk po i oëlqen fare eks*pozimi.

Baby Boo