Nëntëvjeçari su*lmohet për vd*ekje nga pitbulli


Një nxënës u su*lmua për vd*ekje nga pitbulli i një mikeje të familjes pasi ishte lënë vetëm me të.
Frankie MacRitchie, nëntëvjeçar, pësoi pl*agë vd*ekjeprurëse në kokë pasi u su*lmua nga bulldogu amerikan në Staffordshire në prill të vitit 2019, ndërsa ishte vetëm me të në një automjet kampingu.

I riu nga Plymouth, kishte qëndruar në një automjet kampingu në Tencreek Holiday Park në Looe, Cornwall me nënën e tij, Tawney Willis, dhe shoqen e saj Sadie Totterdell.
Totterdell e kishte marrë me qira automjetin nga 7 prilli për pushime dhe iu bashkua Frankie dhe Willis më 11 prill, tha Gjykata e Koronerit të Cornwall.

Të nesërmen Totterdell solli qenin, të quajtur Winston, në automjet dhe të gjithë dolën në klubin social të parkut para se të ktheheshin rreth mesnatës. Më vonë, shokët u bashkuan me miqtë në një automjet parking të fqinjve për të vazhduar të pinin, duke lënë Frankie me Winston.

Dyshja u dehën dhe Willis gjithashtu pranoi se merrte ko*kainë. Shoqja Cheryl Crocker tha se Willis u largua nga automjeti disa herë për të kontrolluar djalin e saj dhe ajo dëgjoi br*itmat herën e parë që nëna u bë e vetëdijshme për tra*gjedinë, u tha he*timit.
Cheryl tha: “Tawney erdhi duke bë*rtitur”.

Partneri i saj Jordan Pearce shtoi: “Ne të gjithë ishim ulur në karvanin tonë kur Tawney doli për të kontrolluar dhe unë mund të dëgjoja diçka, kështu që e ndala muzikën dhe nuk dëgjova asgjë. Ne e rivendosëm muzikën dhe dëgjuam një ulërimë dhe ajo fjalë për fjalë hyri nga dera dhe kjo ishte kur e morëm vesh”.
Jordan tha se pas su*lmit, Totterdell iku nga parku i karvaneve, duke marrë Winston me të.

Shërbimet e urgjencës u alarmuan pak para orës 5 të mëngjesit më 13 prill pasi Tawney u kthye në karvan dhe pa djalin të shtrirë në dyshemenë e kuzhinës të mbuluar me gjak. Mjekët tentuan ringjalljen, por Frankie u shpall i vd*ekur në orën 5.35 të mëngjesit. Sipas raportimve, Willis dhe Totterdell u ndoqën më vonë dhe u bur*gosën.