Nëntë persona ka pasur në furgonin me të infektuarën me koronavirus – të gjithë janë gjetur

Ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe në konferencën e sotme për shtyp theksoi se nëntë persona ka pasur në furgonin me të cilin e infektuara është kthyer në Maqedoni.
Ai shtoi se të gjithë pasagjerët janë gjetur dhe do të jenë në izolim 14 ditë.

Baby Boo