Nënë e bir bashkohen pas 57 vjetësh (VIDEO)

Nënën e kërkoi për 57 vjet por e gjeti vetëm f.alë vëllait që i lindi më vonë me babanë tjetër.

Baby Boo

Kështu, këto ditë mori fund vuajtja e Ruzhdi Ismajlit dhe Hajrie Bajramit, të ndarë gati gjashtë d.ekada më parë. Ky ribashkim me histori filmash, i ka ndezur të gjitha emocionet te nëna 76-vjeçare.

Kr.onikë e gazetares Mejreme Gashi.