Nëna ndan fotografitë e rënda pasi djali i vdi*q nga Covid-19!


Gjendja e 13 vjeçit u përkeqësua shumë shpejt pas infektimit dhe pas hemorragjisë së mushkërive dhe kollit, gjaku mbeti i spërkatur në muret e spitalit.

Nëna infermiere e djalit 13 vjeç që vdiq nga Covid-19 ka ndarë fotografi edhe historinë se si djali i saj humbi jetën në luftën me koronavirus, shkruan “DailyMail”.

Ajo ka treguar se si gjaku i tij spërkati muret e dhomës së spitalit teksa ai kolliti sasi të mëdha të gjakut që u shkaktua nga hemorragjia e mushkërive që ai pati.

Ajo e ndau këtë histori me botën që të paralajmëroj të gjithë se sa serioze është situata dhe se edhe fëmijët mund të vdesin nga Covid-19.Peytons Baumgarth, kishte astmë dhe probleme me gjëndrat tiroide. Ai ndërroi jetë 6 ditë pasi u shfaqën simptomat e para.

Nëna e tij, Stephanie e dërgoi të birin në spital dy ditë para vdekjes pasi që gjendja e tij u rëndua papritur. Ai filloi të kishte koll shumë të rëndë dhe vdiq pasi mjekët nuk arritën t’i ngrijnë nivelet e oksigjenit në gjak.

Baby Boo