Nëna Lule: Shisja gjakun tim për ti mbajt fëmijët, pa dijenin e burrit. Shikoni shenjat qe i mbetën nga shitja e tij!


Në emisionin ndër më të shikuarit në vend dhe më gjerë Kojshia Show, protagoniste e kësaj jave, ishte një mysafire mjaft interesante, Luleta Kazazi ( Nëna Lule ).

Nëna Lule në një moment zbuloi se si kishte shitur gja.kun e saj për ti mbajtur fëmijet pa dijenin e burrit.

Ajo tregoi pla.gët qe ju shkaktuan live ne emision.

Ndiqeni minuten e 9:30 te emisionit për ta parë këtë moment!