Në xhaminë turke bëhen falas testet për koronavirus


Në Nju Jork të Shteteve të Bashkuara të Amerikës, një xhami turke që varet nga Enti i Çështjeve Fetare qytetarëve turq,iu bë testi i antikoreve për shkak të koronavirusit të tipit të ri Covid 19.

Baby Boo

Në programin e zhvilluar nga Konsullata e Përgjithshme e Turqisë në Nju-Jork dhe Komiteti Orientues Turko Amerikan (TASC), komuniteti turk pati mundësinë të kryej falas testin e antikoreve.

Autoritetet bënë të ditur se në rast se ka kërkesë testet do të vazhdojnë të kryhen edhe në xhamitë dhe qendrat e tjera që shërbejnë për komunitetin turq.