Në veturë të kujt po fle Kallashi?

Në Instagramin e saj rrijnë të postuara shumë fotot të bukura, ku ajo në secilen prej tyre shkëlqlen.
E, kush do ta mendonte që një vajzë krejt e thjeshtë e pa kushtet elementare do të bëhej kaq me influencë?

Baby Boo

Për një kohë emri i saj ishte në gojën e të gjithëve dhe interesimi për Donjeta Kosumin-Kallashin, vazhdon.
Në këtë foto, ajo shihet e shtirë në këtë veturë luksoze, që nuk dihet nëse është e saj apo e dikujt tjetër.

Restorant Lumare