Në vendkalimin ku humbën jetën 3 persona, vazhdojnë të mos funksionojnë sinjalistikat! (VIDEO)

Pas ngjarjes tragjike që ndodhi muaj më parë në fshatin Rramanli të Kumanovës, ku tre persona humbën jetën si pasojë e goditjes nga treni, vazhdon gjendja në atë pjesë të hekurudhës të jetë pa sinjalistikë, transmeton Pa Censurë.

Baby Shop Charli

Lexo: Tragjike: Treni aksidenton veturën në fshatin Ramali të Kumanovës, humbin jetën tre persona

Edhe pse kur ndodhi aksidenti tragjik, u përgënjeshtrua evërteta se në periudhën që ka ndodhur aksidenti, sinjalistikat kanë qenë jofunksionale!

Sot katër javë më vonë, ishim në atë zonë për të parë se a funksionojnë sinjalistikat apo presin për viktimën e radhës.

Ashtu siç do të shihni në këtë video të plasuar, gjendja është po e njëjtë dhe shumë e rrezikshme për kaluesit në atë zonë!

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors