Në UT u realizua me sukses edhe afati i dytë i regjistrimit të studentëve të rinj


Në të gjitha 13 njësitë akademike të Universitetit të Tetovës, prej 9 deri më 11 shtator u zhvillua afati i dytë i regjistrimit të studenteve të rinj. Kandidatë nga të gjithë qytetet e Maqedonisë së Veriut, por edhe nga Republika e Shqipërisë, Republika e Kosovës dhe Lugina e Preshevës kanë shprehur interesim të lartë për të aplikuar në programe të ndryshme studimore.

Me realizimin e këtij afati, Universiteti i Tetovës po i përmbush pritshmëritë për regjistrimin e studentëve të rinj, të cilët për herë të parë nga 1 tetori do të fillojnë t’i ndjekin studimet në Universitetin tonë, për vitin akademik 2020/2021.

Pavarësisht nga kushtet dhe rrethanat të cilat mund t’i imponojë pandemia globale e Covid-19, Universiteti ynë do të zbatojë në përpikëri të gjitha rekomandimet e institucioneve kompetente dhe në çdo kohë do të jetë në shërbim të studentëve.

Të gjitha shërbimet administrative janë angazhuar me shumë përkushtim që studentëve t’ua lehtësojnë sa më shumë shërbimet e tyre. Studentët që janë pranuar në afatin e dytë, prej sot, më 15 e deri më 18 shtator duhet t’i kryejnë pagesat e regjistrimit.
Zyra për informim