Në ujërat e liqenit artificial mby*tet një 51 vjeçar

Në ujërat e liqenit artificial dje vënë pasdite rreth orës 18 është mby*tur një 51 vjeçar T.M banor i Gradskos. Ai me familjen ka qenë në piknik pranë liqenit ka hyrë të freskohet por është mb*ytur ndërsa pas një kohe trupi i tij i pajetë ka dalë në sipërfaqen e ujit konfirmuan nga SPB Veles.

Baby Boo

Siç informoi për MIA-n dr. Strahil Todorov zëdhënës i ISHP ekipi i ndihmës së shpejtë rreth orës 18 është thirrur dhe kur kanë mbërritur trupi veçmë ishte nxjerrë ndërsa ata kanë konstatuar vdekje për shkak të mbytjes në ujë. Ekspertizë të ngjarjes ka bërë ekipi i SPB Veles.

Siç informoi për MIA-n Gordana Todorova nga PTHP Veles, nuk do të kryhet autopsi ndërsa trupi i pajetë i është dorëzuar familjes.