Në Tetovë do të festohet për marrjen e ftesës për anëtarësim në NATO dhe fillimin e bisedime me BE-në

Qeveria e Republikës së Maqedonisë përmes një postimi në faqen e tyre zyrtare në Facebook ju bëri thirrje qytetarëve që sonte bashkërisht të festojnë për ftesën për anëtarësim në NATO dhe datën për bisedime me Bashkimin Evropian.

Festa do të fillojë në ora 18:00 në sheshin Liria në Tetovë ku do tv performojë BIG MAMA, SHPAT KASAPI dhe disa artist të tjerë

Portali jonë PaCensurë do të ndjek nga afër festën dhe do ta transmetoj LIVE përmes faqes sonë në Facebook Pa Censurë

Baby Boo