Në Tetovë dhe Gostivar për pesë orë janë zbuluar 44 autobus dhe furgonë me probleme teknike

Sektori i Punëve të Brendshme Tetovë sot prej orës 8 deri në orën 13 ka zbatuar kontroll që të konfirmojë gjendjen te.knike të automjete të cilat bëjnë transport publik, si autobusë dhe furgonë. Në rajonin e Tetovës në 14 automjete janë konfirmuar probleme te.knike ndërsa në Gostivar në gjithsej 30 automjete.

“Në rajonin e Tetovës gjithsej janë përfshirë 85 automjete, prej të cilave në 14 janë zbuluar p.arregullsi teknike. Njëmbëdhjetë prej automjeteve kanë pasur probleme me fr.enat dhe menjëherë janë përjashtuar nga komunikacioni, ndërsa tre kanë qenë pa kontroll teknik. Prej 33 automjeteve të kontrolluara në rajonin e Gostivarit, 15 kanë qenë me probleme teknike, 10 kanë pasur probleme me f.renat, tre pa kontroll të kryer te.knik dhe dy me p.ajisje të pa kompletuar” deklaroi Marijan Josifovski, zëdhënës i SPB Tetovë.

Automjetet me probleme teknike janë p.ërjashtuar nga komunikacioni dhe janë p.ërpiluar parashtresa përkatëse. Gjatë kontrollit janë zbuluar edhe 20 lloje të ku.ndërvajtje të tjera të komunikacionit. .