Në Tetovë arr*est për dy persona të cilëve u është gjetur marih*uanë në veturë!


Mbrëmë rreth orës 13.00, në rrugën e “Ilindenit” përballë Qendrës Tregtare të qytetit në Tetovë, zyrtarët policorë të SPB- Tetovë kanë privuar nga liria personin H.S. (26) nga Reçani i Gostivarit
dhe 24-vjeçaren D.S. nga Republika e Kosovës. Gjatë kontrollit të kryer ndaj tyre dhe në automjetin
“Volksëagen Golf” me targa të Gostivarit, me të cilin janë transportuar, është gjetur marih*uanë. Dy
personat janë ndaluar në Stacionin Policor Tetovë për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit, pas së
cilës do të përgatiten parashtresat përkatëse.