NË TABANOC DHE BOGORODICË PRITJE TË GJATA TË AUTOMJETEVE

Automjetet për të kaluar vendkalimet kufitare në Tabanoc dhe Bogorodicë janë duke pritur kolonat e gjata.

Baby Shop Charli

Rreth 1 orë janë pritjet e gjata në vendkalimin kufitar Tabanoc dhe Bogorodicë, kurse në vendkalimet e tjera në shtet nuk ka pritje të gjata.

Ndërsa komunikacioni në Maqedoni është duke u zhvilluar në rrugë jo të lagështa.

Restorant Burimi  3- Vertok
Sigma Doors