Në Spitalin Klinik, pacienti pa ndjenja, motra medicinale në telefon!

Kjo fotografi që po shihni është dërguar nga një pacient, i cili ka qenë në të njëjtën kohë kur ka ndodhur ky skandal në Spitalin Klinik “Nënë Tereza” në Shkup në repartin e urgjencës.

Baby Boo

Pacienti i sëmurë, i shtrirë në gjendje të rëndë, motra medicinale e cila flet në telefon dhe nuk i bën fare përshtypje situata përreth!/PaCensurë


Restorant Lumare