Në Shkup po mbahet “Skopje Pride Weekend” për komunitetin LGBTI (FOTO)


Në Shkup në Muezeun e arteve bashkëkohore po zhvillohet edhe këtë vit një aktivitet për komunitetin LGBTI, i cili mbështetet nga Ministria e Kulturës.

Tetovo Pride Wekend do të zhvillohet në fund të tetorit në qytetin e Tetovës.

Në programin vjetor të Ministirsë për kulturë për mbështetjen e projekteve dhe manifestimeve për vitin 2018 është ndarë një shumë prej 327,250 denarësh për Koalicionin “Të drejtat seksuale dhe shëndetësore të komuniteteve të margjinalizuara – Koalicioni TDSSHKM”, për organizmin e ngjarjes “Fundjava e krenarisë Shkupi 2018”./PaCensurë