Në Sërbi, qenin e lidhin dhe e hudhin në uj! Pamje +16

Kjo është pamja ndër më të tmerrshmet, e cila po qarkullon në internet. Disa njerëz nga Serbia kanë lidhur qenin në një formë të çuditshme dhe e kanë hedhur atë në ujë.

Baby Boo

Lum komentesh negative janë adresuar për kryesin  e këtij makabriteti… Ndër to shkruhet: “Ja deri ku mund të arrijë makabriteti i qenies njerëzore”

Restorant Lumare