Në sa vende mund të udhëtohet pa viza me pasaportën shqiptare, maqedonase e atë kosovare

Me pasaportën e Maqedonisë së Veriut, pa viza mund të udhëtohet në 124 vende.

Baby Boo

Henley % Partners, pasaportën e Maqedonisë e vendosi në vendin e 47-të, ndërsa qytetarët e Maqedonisë mund të udhëtojnë në 124 vende pa viza.

Në vendet e para radhitet Japonia, Singapori, Korea e Jugut dhe Gjermania.

Nga vendet e rajonit, pasaporta e Greqisë ndodhet në vendin e 8. Më pas vjen Sllovenia në vendin e 12-të, Bullgaria në vendin e 18-të, Kroacia 19, Serbia 40, Mali i Zi 47, Bosnja dhe Hercegovina 52 dhe Shqipëria 54.

Në fund të listës ndodhet Afganistani, Iraku, Siria, Pakistani dhe Somalia.