Në Prishtinë marshohet në përkrahje të Izraelit

Në Prishtinë sot është mbajtur marshi pro-Izraelit, e nxitur nga zhvillimet e fundit në Lindjen e Mesme dhe kon*fliktit të përshkallëzuar izraelito-palestinez.
Javën e kaluar në Prishtinë është mbajtur një marsh pro Palestinës dhe palestinezëve, ndërsa tani po në të njëjtin vend e në përkrahje të Izraelit.

Marshuesit mbanin në duar pankarta të ndryshme dhe flamuj të Izraelit.
Organizatorët kanë thanë se qëllimi nuk është të përçohen mesazhe të dhu*nës, por të paqes, kundër siç i quajtën ata, terr*oristëve të Hamasit.

Baby Boo