Në prill 66,7 për qind e energjisë elektrike të shpenzuar nga prodhimi vendor


Bruto prodhimi vendor i energjisë elektrike në prill të këtij viti merr pjesë me 66,7 për qind në bruto prodhimin vendor të energjisë elektrike, ndërsa 91,6 për qind e konsumit të përgjithshëm të qymyrgurit janë përdorur për prodhimin e energjisë elektrike, publikoi sot Enti shtetëror i statistikës.

Baby Boo

Në Maqedoni në prill të këtij viti janë shpenzuar 539.955 МWh energji elektrike, 6.391 milionë normalë metra kub gaz natyror, 291.161 tonë qymyrguri dhe 84.814 tonë produkte të naftës.Koha.mk