Në orën 19:30 do të prononcohet para mediave kryeministri Zoran Zaev


Në orën 19:30 do të prononcohet para mediave së bashku me koalicionin për Maqedonin Evropiane  kryeministri Zoran Zaev, dhe drejtpërsëdrejti do të pyetet nga Gazetarët se cfar do të ndodh më tej.

Baby Boo