Në ndërprerje komunikacioni në rrugën Vinicë – fshati Bigla

Nga ora 10 paradite për shkak të kryerjes së punëve ndërtimore, në ndërprerje është komunikacioni në rrugën rajonale Vinicë-fshati Bigla, Dellçevë, mes fshatrave Dragobrashte dhe Trestija.

Siç informojnë nga Lidhja-auto-moto e Maqedonisë, komunikacioni do të zhvillohet nëpërmjet rrugëve alternative.

Baby Boo