Në mes të rrugës prindi dhu*non fëmijën në Tetovë!


Sot është regjistruar një video ku në rrugën kryesore tek Xhamia e Larme në Tetovë, prindi e ka dhu*nuar fëmijën.
Përgjatë rrugës është munduar që ta go*das por e ëma ka te*ntuar t’a mbroj fëmijën, informon Pa Censurë.
Në videon e plasuar shihet prindi i cili e qëllon me gurë dhe te*nton ta shq*elmojë fëmijën e tij. Kjo sjellje e dë*nueshme duhet ndë*shkuar nga institucionet si dhe t’i tërhiqet vërejtja prindit! /PACENSURË