Ballina Pa Censurë Në Maqedoni ka mbi 600 mijë metër katrorë vend për parkim!

Në Maqedoni ka mbi 600 mijë metër katrorë vend për parkim!


Fillimi  Lajme  NË MAQEDONI KA MBI 600 MIJË METËR KATROR VEND PËR PARKIM

NË MAQEDONI KA MBI 600 MIJË METËR KATROR VEND PËR PARKIM

353
0
Facebook
Twitter

Mbi 600 mijë metër katrorë është hapësira e parkingjeve dhe garazheve në Republikën e Maqedonisë për vitin 2017.

Enti Shtetëror për Statistika pa bulikuar se numri i parkingjeve dhe garazheve, është 195 me hapësirë prej 607.402 metër katrorë.Sipas të dhënave të përpunuara 21.290 vende parkimi janë në hapësirë të hapur, 2.184 janë garazhe të mbuluara, ndërsa 6197 vende janë në kate.

Numri i vendeve për parkim për personat me nevoja të veçanta në vitin 2017 ka qenë 459, në garazhet e mbullyra 53, ndërsa në garazhet me kate 185 vende.

Baby Boo