Në Lepenc, gjendet trupi i pajetë i policit Armend Trena


Njësitë e kërkim shpëtimit të FSK-së, në lumin Lepenci kanë gjetur, sot trupin e pajetë të policit Armend Trena, transmeton Telegrafi.

Njësitë e kërkim shpëtimit të FSK-së, Policisë së Kosovës dhe AME-së (Agjencisë së Kosovës për Emergjenca) sot në orën 15 e 40, në kilometrin e gjashtë (në hyrje të Hanit të Elezit) nga vend i aksidentit në lumin Lepenc, kanë gjetur trupin e pa jetë të policit Armend Trena, njofton Ministria për Forcën e Sigurisë së Kosovës.

Baby Boo