Në Labunishtë qendrat e votimit vazhdojnë të mbeten të hapura

Gazetari Miki Trajkoski njofton nga Struga se qendrat e votimit në Labunishtë vazhdon të vijojë të jetë e hapur. Kjo vjen për shkak se këto qendra votimi janë hapur me vonesë dhe aparatet biometrike nuk kanë funksionuar siç duhet.

Baby Boo