Në Kodrën e Diellit u organizua debat lidhur me arsimin, investimet, barazinë gjinore

Sot në Kodrën e Diellit, më saktësisht ne Hotel Slavija u organizua debat lidhur me arsimin, investimet, barazinë gjinore, etj.. Në mesin e bashkëbiseduesëve kishte figura të njohura politike, deputetë, drejtorë sektoresh të ndryshme, ministra. Theks të veçantë i vendosën turizmin malor, kryesisht parqeve kombëtare që priten të shpallen së shpejti. Pati debat mes organizatave joqeveritare, sektorit civil dhe të punësuarve në poste kyçe. Gjithashtu temë e debatit ishte edhe referendumi i 30 shtatorit, për të cilin u fol goxha pse duhet votuar dhe rrezikshmërinë nëse ai nuk kalon. Referendumi do ishte hap i madh për shqiptarët e Maqedonisë drejt integrimeve Euro Atlantike.

Baby Boo