Në Jarinjë su*lmohen me granatë policët dhe doganierët

Para pak minutash është su*lmuar me granatë pikë-qëndrimi i zyrtarëve policorë dhe doganierëve në kufirin e Jarinjes, bëjnë të ditur burime të KosovaPress-it.
Sipas këtyre burimeve, granata është hedhur nga ana e Serbisë.
Përveç dëmtimit të objektit, nuk dihet nëse ka të lënduar.

Baby Boo