Në Gjermani më lirë të blesh mish, se në Maqedoni!

Në Gjermani, paga mesatare është 4000 euro, ndërsa një kilogram mish është 3 euro, në krahasim me Maqedoninë ku paga mesatare është 400 euro, kg i mishit është 6 euro.

Baby Boo

Ky është vetëm një krahasi thjeshtë, për të krahasuar gjendjen aktuale ekonomike në të cilën përballen qytetarët e Maqedonisë.

Edhe pse Qeveria e re e udhëhequr nga Zoran Zaev bazohet në tri shtylla kryesore  dhe atë  ku një ndër to është edhe zhvillimi ekonomik, i cili ende nuk ka dhënë shenjat e para.