Në Ferizaj dhu*nohet vajza me probleme psikike


Një person ka raportuar në Polici se motra e tij me problem psikike është dhu*nuar nga persona të pa njohur. Vi*ktima është dërguar në strehimore dhe më pas do të dërgohet në kontroll mjekësore. Njësia përkatëse policore është duke e hetuar rastin.