Në Dibër kapet dr*ogë në vlerë prej 70 mijë eurove


Ministria e Punëve të Brendshme njofton se në një aksion policor në rajonin e Dibrës është kapur dr*ogë në vlerë prej 70 mijë eurove. Nga MPB shtojnë se nga aksioni në fjalë janë arr*estuar katër persona ndërkaq janë kon*fiskuar 20 kilogram mar*ihuanë.

“Policia në urën Boshkov ka te*ntuar të ndalojë veturën “Golf” me targa të Shkupit nën dyshime se në të ka dr*ogë. Shoferi nuk ka ndaluar dhe është arr*atisur. Pas masave të ndërmarra, makina është ndaluar në urën Sukudrinski, ndërkaq është arr*estuar 32-vjeçari A.I. nga fshati Nikushtak”, shtojnë nga MPB.

Nga Ministria e Punëve të Brendshme njoftojnë se në koordinim me Prokurorinë Themelore Publike në rrugën rajonale Gostivar-Dibër është ndaluar makina “Reno Llaguna” me targa të Gjermanisë, që ka pasur rolin e “pastruesit” gjatë transportit të dr*ogës, ndërkaq janë arr*estuar 45-vjeçari B.Xh. nga fshati Haraçinë dhe 34-vjeçari B.A. nga fshati Haraçinë. Ndrëkaq sot në lidhje me rastin është arr*estuar edhe 28-vjeçari U.N. nga fshati Banjishtë.
MPB njofton se gjatë bas*tisjeve janë gjetur shuma të mëdha parash, telefona, ndërsa janë kon*fiskuar tre makina.