Në cilat qytete dhe data mund ta shikoni kombëtaren në Gjermani


SHQIPERIA do të luajë në Euro 2024 Ne Dortmund me Italine 15 qershor, Hamburg në 19 me Kroacinë dje ndeshjen e fundit në Dyseldorf në 24 me Spanjën.

Në Hamburg u hodh shorti i Kampionatit Europian “Gjermani 2024”, në të cilin do të marrë pjesë edhe Shqipëria.

Në “Euro 2024” do të marrin pjesë 24 skuadra, të cilat do të ndahen në 6 grupe me nga 4 të tilla.

Kuqezinjtë do të jenë në Grupin B së bashku me Spanjën, Kroacinë dhe Italinë.

Baby Boo