Në bu*rgun e Dubravës te*ntohet të futet dro*gë përmes atleteve sportive


Sot në Qendrën e Korrektuese Dubravë, oficerët korrektues kanë arritur të parandalojnë futjen e kontraba*ndës brenda kësaj qendre.
Shërbimi Korrektues i Kosovës thotë se gjatë bas*tisjes së një pakoje të ardhur për një të bu*rgosur, stafi për siguri ka identifikuar pakon e dyshuar, me ç` rast ka zbuluar se brenda pakos në mënyrë të kamufluar brenda atleteve sportive është gjetur substancë e dyshuar nar*kotike.

“I bu*rgosuri ndaj të cilit ka qenë e dedikuar pakoja për të është veçuar dhe ndaj tij është iniciuar procedurë disiplinore. Lidhur me rastin është njoftuar edhe policia e Kosovës”, thuhet në njoftim.
Shërbimi Korrektues i Kosovës thotë se mbetet i përkushtuar në lu*ftimin kontraba*ndës brenda institucioneve korrektuese dhe asnjëherë nuk do të qëndrojë duarkryq përballë këtyre dukurive negative të cilat rre*zikojnë rendin dhe sigurinë e saj.