Në Afganistan vriten 23 terrorist

Në operacionin e realizuar në krahinat veriore të Afganistanit, në Nangarhar dhe Kuner janë vrarë 23 pjesëtarë të organizatës terroriste ISIS.
Në një deklaratë nga Ministria e Mbrojtjes së Afganistanit thuhet se është realizuar një operacion kundër ISIS-it në qarqet Açin, Deh Bala, Hogyani pranë Nangarharit dhe qarkun Sukai pranë krahinës së Kunerit.

Në operacionet e realizuara nga ajri dhe toka janë vrarë 23 pjesëtarë të DEASH-it, ndërkaq janë neutralizuar edhe dy strehimore të mëdha të kësaj organizate.

Baby Boo