Në aeroportin e Shkupit kapen dy kosovarë me dokumente të falsifikuara

Dje në orën 5:40 në kalimin kufitar të Aeroportit të Shkupit, gjatë kontrollit të pasaportave, është konstatuar se viza franceze “D” e personit G.E. (19) nga Kosova është e falsifikuar. G.E. për procedurë të mëtejshme është dërguar në inspektoratin nga qendra rajonale për punë kufitare.

Baby Boo

Të njëjtin ditë në orën 11:4o në kalimin kufitar në Aeroportin e Shkupit, gjatë kontrollimit të pasaportave, është konstatuar se leja e qëndrimit gjerman me afat prej 20.07.2018 deri më 30.06.2020, të cilën e ka poseduar personi H.F. (26) nga Zvicra, me një pasaportë të Kosovës, ka qenë e falsifikuar.

Personi ka qenë i privuar nga liria dhe është dërguar në stacionin policor për procedurë të mëtejshme./Pacensure